"Sirds uz perona" Bauskā

 

 

Otro gadu maza daļa no dzejas akcijas "Sirds uz perona" noritēs arī Bauskas autoostā. Piektdien, 8. septembrī no plkst. 19.00 draudzīgā pulciņā sanāksim un sasēdīsim, lai ļautu viens otram lasīt spēka rindas dzejā. Tas nav ierasts pasākums. Tā ir akcija, kurā skan vien pašu izvēlēta dzeja, tajā visi ir galvenie un tās programmu jeb secību rada atnākušie paši.

 

Neatkarīgi no tā, kur ir tavs spēka dzejolis - dzejoļu krājumā, telefonā vai izrakstīts uz lapas - ņem to līdzi un pievienojies mums! Tevi gaida silta tējas tase, dzejai neierasta vide un jauka kopā būšana.

 

 

Akcijā apvienojas cilvēki lielās un mazās vilcienu un autobusu pieturās Latvijā un pasaulē. Šogad dzejas vārdu epicentrs ir stacija "Smārde". No tās uz pāris minūtēm notiks tiešraides pieslēgšanās katrai dzejas pieturai, tostarp Bauskai. Šī gada spēka vārdus Bauskas Centrālās bibliotēkas darbinieki izsacīs ar novadnieka, jubilāra Ziedoņa Purva dzejas rindām. Tiešraides straumēšana noritēs tīmekļvietnē www.tukums.lv, kā arī akcijas facebook.com lapā https://www.facebook.com/SirdsUzPerona. Tiešraidi no stacijas "Smārde" vadīs Eva Johansone, kura aptuveni divās stundās savienos katru dzejas pieturu. Pērn akcijas ilgums Bauskas autoostā bija aptuveni 40 minūtes, šogad - atkarīgs no mums pašiem un plānotās pieslēgšanās tiešraidei.

 

tl_files/images/notikumi-lasitajiem/2023/Sirds_uz_Perona_2023_Plakats_A3_small-11(1).jpg

31.08.2023 13:42 (komentāri: 0)

Iet atpakaļ

Pievienot komentāru