Literatūras un fantāzijas virpuļos – tikšanās ar dramaturģi un rakstnieci Rasu Bugavičuti-Pēci

2023. gada 4. decembrī plkst. 12.00 Ceraukstes pagasta Ceraukstes bibliotēkā Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstītā Bauskas Centrālās bibliotēkas projekta "Literatūras un fantāzijas virpuļos" ietvaros norisināsies noslēdzošais projekta pasākums, kurā Rasa Bugavičute-Pēce tiksies ar Griķu pamatskolas skolēniem un citiem interesentiem.

 

Rasa Bugavičute-Pēce ir latviešu dramaturģe, rakstniece, kuras oriģināllugas, dramatizējumi un libreti iestudēti lielākajos Latvijas valsts un nevalstiskajos teātros, kā arī ārpus Latvijas robežām – Lietuvā, Igaunijā un Izraēlā. Rakstījusi scenārijus arī kino filmām, televīzijas seriāliem, radio iestudējumam, koncertiem un lieluzvedumiem. No 2015. gada ir Liepājas teātra štata dramaturģe. No 2011. gada dramaturģijas pamatu pasniedzēja Liepājas Universitātē. Vairāku vietēju un starptautisku dramaturģijas darbnīcu un lugu konkursu, kā arī lasījumu dalībniece, organizētāja un pasniedzēja. Autore divām grāmatām – "Mans vārds ir Klimpa, un man patīk viss" (2016) un "Puika, kurš redzēja tumsā" (2019).

 

Projekta mērķis ir paplašināt bērnu un jauniešu zināšanas un redzesloku par latviešu oriģinālliteratūru, veicināt interesi par iespiesto literatūru, kā arī paaugstināt Bauskas novada bibliotēku lomu sabiedrībā kā lokālās kultūrvides stiprinātājas.

 

Pasākumu atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds.

 

tl_files/images/BCB 2023/VKKF_1/VKKF_2023/Bugavicute_Pece_04.12.2023._FB.jpg

27.11.2023 15:41 (komentāri: 0)

Iet atpakaļ

Pievienot komentāru