Digitālā nedēļa 2018

   Tuvojoties ikgadējai Eiropas Savienības aktivitātei "Digitālā nedēļa 2018" (All Digital Week, līdz šim - "E-prasmju nedēļa"), tiek publicēta aktuālā informācija par šo pasākumu:

  • Reģionālie koordinatori - bibliotēkas, kuras plāno darboties kā Digitālās nedēļas reģionālie koordinatori, bet vēl nav pieteikušas savu dalību, izdarīt to līdz 9. marta, Digitālās nedēļas mājaslapā šeit! Ja ir kādi jautājumi, reģistrācijas formas lapā ir norādīts telefona numurs, pa kuru zvanīt neskaidrību gadījumā.
  • Pasākumu kalendārs - atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad informāciju par bibliotēkā plānotajiem pasākumiem jūs ievietosiet nepastarpināti - jūs šo informāciju nesūtīsiet organizatoriem, bet paši ierakstīsiet speciāli izveidotā lapā Digitālās nedēļas pasākumu kalendārs, līdz ar to, ievadot informāciju, jābūt precīziem. Ja tomēr gadās kļūda, tad šo kļūdu varat izlabot, sazinoties ar organizatoriem.
  • Tiešraides un semināri Digitālās nedēļas laikā - šī gada 16. februārī notika Reģionālo partneru seminārs, kurā iesaistītie partneri stāstīja arī par plānotajām tiešraidēm, kas tiks translētas Digitālās nedēļas laikā, piemēram, "Kiberdrošības nakts", pētījuma "Digitālā realitāte - tieši tāda, kāda tā ir" rezultāti par pusaudžu medijpratību, Latvijas Komercbanku asociācijas piedāvātais konkurss pusaudžiem "Parādi savas finanšu prasmes" (labas balvas!), kā arī par semināriem, ar kuriem partneri ir gatavi izbraukt un stāstīt uz vietām, piemēram, par darba vides risku novērtēšanas rīku "OiRA", par LIKTA piedāvāto mazo un mikrouzņēmumu kursiem u.c. Prezentācijas par tiešraidēm, semināriem un pārējām aktivitātēm pieejamas šeit (jāspiež uz tēmas nosaukuma, tad atvērsies attiecīgā prezentācija)!
  • Testi, konkursi un citi materiāli, ko izmantot Digitālās nedēļas laikā - Digitālās nedēļas mājaslapā pieejamas saites arī uz dažādiem konkursiem, kuros varat iesaistīties, un pašnovērtēšanas testiem, ko varat piedāvāt saviem lietotājiem Digitālās nedēļas laikā. Tāpat mājaslapā ir pieejama saite uz kopējiem All Digital Week sagatavotajiem resursiem, kuri piedāvā dažādus rīkus un mācību materiālus, kas izmantojami gan darbā ar bērniem un jauniešiem, gan arī noderēs ikvienam iedzīvotājam, lai pārbaudītu un uzlabotu savas digitālās prasmes.

21.02.2018 10:12 (komentāri: 0)

Iet atpakaļ

Pievienot komentāru