Pasākumu fotogrāfijas

Aptauja

.
Vai jūs apmierina bibliotēkas grāmatu krājums?
Atbildes

Šodien vārda dienu svin

Agija, Aldonis

Bērnu teātra festivāls Reiz bija..." 2023

Teātra māksla ir brīnišķīga ar to, ka tā ietver arī citas mākslas: literatūru, vizuālo mākslu, mūziku, dziedāšanu, deju, ritmu un arī sportu. Lai mācītos spēlēt teātri, var iztikt bez priekšzināšanām, bet ir jābūt zināmām prasmēm - brīvai pašizpausmei, radošumam un drosmei paust savu viedokli.  Tā ir brīnišķīga iespēja izpausties, atklāties, izteikt to, kas tevi dzīvē uztrauc, ko tu domā.

Bauskas Bērnu bibliotēka organizē jau otro bērnu teātra festivālu ar nosaukumu “Reiz bija…” . Tas notiks Bauskas Kultūras centrā 16.maijā plkst.11.00. Sākotnēji bija doma, ka mēs popularizēsim latviešu tautas pasakas, taču aiz šiem skaistajiem ievadvārdiem  var slēpties jebkura bērnu atveidota izrāde.

Festivāla noslēgumā ar savu pieredzi un padomiem dalīsies aktrise Anete Saulīte interesantā un aizraujošā nodarbībā.

Bauskas Bērnu bibliotēka ar šo pasākumu rada iespēju pilnveidot kolektīvu mākslinieciskā līmeņa izaugsmi un sekmē pieredzes apmaiņu dažādu bērnu un jauniešu kolektīvu starpā. Jebkura veida radošā pašizpausme, kuru pamatā ir grāmata ar lugām, ar dažādiem padomiem par teātra spēli, ir kā pievienotā vērtība bibliotēkas darbam ar bērniem un jauniešiem.

Kolektīvu pieteikumu termiņu pagarinām līdz 10.maijam.

Pieteikuma saite šeit: https://ej.uz/shrx

Nolikums pieejams šeit.

28.04.2023 12:44 (komentāri: 0)

Iet atpakaļ

Pievienot komentāru

Top.LV
Valid XHTML 1.0 Strict
/* vids.lv */
briedis.lv
www.celmins.lv